Плосък корем на един клик разстояние!

Петя е една от участничките в онлайн предизвикателството “Не на диастазата“, с която много се гордеем. Петя първо посети залата на Ваня и изяви желание да посещава тренировките в залата. Когато дойде за пръв път тя споделя с Ваня, че най-много я притеснява  коремът.  Тя е от тези момичета, които са много слаби, но коремчето им стърчи напред. Ваня покани Петя да се включи в програма “Не на диастазата”, защото знае, че коригирането на стойката ѝ ще изиграе ключова роля за прибирането на корема. Тя се съгласи и благодарение на коригирането на стойката и изграждането на полезни навици за осъзнатото движение и хранене постигна желаните резултати:

resultati-ne-na-diastazata

Сигурно се чудите защо ѝ е трябвало да се включи в онлайн програма след като тренира заедно с Ваня в залата? Защото в програмата систематизирано е предоставена информацията за коригиране на стойката на тялото, промяна на двигателни навици, самонаблюдение и анализ на ежедневни движения. Освен това програмата е съчетана с кулинарни предизвикателства за функционални хранителни навици от Маги Пашова. Трудно е да се предостави информацията в такъв вид по време на групови занимания. Освен това в предизвикателството има и други участнички и съответно има голяма подкрепа и мотивация между тях. Това прави програмата уникална и именно комплексния подход помата на много от момичетата да постигнат добри резултати.

През програмата до момента са минали над 1 200 участнички и ние непрекъснато я подобряваме.

За нас винаги е интересно да разберем защо едни момичета успяват, а други не и затова ги питаме какво според тях най-много им е помогнало.

Ето и какво сподели Петя с нас:

Защо реши да се се включиш в програма “Не на диастазата”?

Винаги съм била слаба, но коремът е бил най-големият ми проблем. Преди да забременея ходех на пилатес и се надявах коремът да се прибере, но каквото и да правех той стърчеше. Винаги ми е бил слабото място и прибирането на корема беше моята най-голяма цел!

Кое според теб спомогна най-много за прибирането на корема?

Според мен за прибирането му спомогнаха няколко неща: правилната стойка, за която научих в предизвикателството “Не на диастазата“. Започнах осъзнато и непрекъснато да следя как седя, как ходя, къде ми е главата, къде е гръдният ми кош – нещо което стана част от ежедневието ми. Промених начина си на хранене като намалих хляба до минимум. Ограничих яденето на сладки неща, без които преди не можеше да завърши нито едно мое ядене. Не на последно място, влияние оказаха и тренировките в залата.

Готова ли си да разбиеш мита: „Слаба съм, но имам корем”. Какво ще кажеш на момичетата, които вярват в тази максима?

За пръв път мога да кажа, че много си харесвам корема и постигнах нещо, което вече не вярвах, че ще стане. Момичета, възможно е! 

Петя и Силвето много обичат разходките в планината!

Защо ще препоръчаш програмата „Не на диастазата” на най-добрата си приятелка?

Бих препоръчала програмата на приятелка, защото от нея научих много нови неща относно грижата за тялото. Информацията е предоставена по перфектния начин – с наслагване, седмица след седмица учиш, запомняш и прилагаш. Това са знания, които ти остават за цял живот.  Фактът, че програмата е онлайн и в нея участват много други момичета дава допълнителен стимул на всяка една, да дава най-доброто от себе си и да не се отказва!

Е, вие как мислите? Възможно ли е да се отървете от коремчето, което толкова много ви дразни? Новото издание на предизвикателството “Не на диастазата” започва на 20-ти януари 2020 г. Заслужава си да опитате. Запишете за него сега и си подарете грижа за себе си. Познанията, които ще придобиете ще ви помогнат да:

  • да върнете формата си
  • да приберете корема и диастазата си
  • да подобрите стойката си
  • да се чувствате енергични и добре
  • да полагагане осъзната грижа за себе си
  • да бъдете добър пример за детето си
  • да имате самочувствие и
  • да имате добро настроение.  

Ако имате въпроси ни пишете на info@nenadiastazata.com.

Прочетете още:

Ваня и Маги: Защо правим програма “Не на диастазата”

Истината за възстановяването на Маги Пашова

Възстановяване след Цезарово сечение (секцио)