Коледни подаръци за майки с ГОЛЕМИ отстъпки

na-diastazata-podarutsi

Традиционно по това време на годината Интернет е залят от идилични снимки на запалени камини с окачени на тях чорапчета, блещукащи коледни дървета, чаши с топъл шоколад и много сметана, послания за уют и безгрижни джинджифилови моменти. В действителност ние майките знаем, че по това време на годината всячески се опитваме да опазим децата от вируси и сополи, седим с кисели ревящи бебета вкъщи, защото навън не става за разходка, планираме празнично меню и подаръци за цялото семейство и род, и посрещаме празниците уморени и често пъти ненужно изнервени.

Мисията на нашия екип е да помагаме на майките – с каквото и колкото можем! Затова ви припомняме няколко подкаста, които могат да ви бъдат много полезни през този сезон:

Но това не е всичко от нас! Подготвили сме ви списък с идеи за подаръци, които да подарите на ваши близки или на себе си. Това са практични и полезни подаръци – парченца от пъзела на здравето и личната грижа. Ние вярваме, че ако нещо трябва да се подарява, е добре това нещо да носи полезност и/или наслада, затова подбрахме такива предложения за подаръци и осигурихме специално за вас изгодни отстъпки, които важат до Коледа! Така че разгледайте списъка ни и направете своя избор!

Подарък от програма “Не на диастазата”

ne-na-diastazata-podaruk-koleda

Разбира се, започваме списъка с подарък от нас! Гордеем се с това, че нашата програма се превърна в запазена марка за жените, които искат да се погрижат за себе си след раждането (без значение колко време са минали от него!).

Ако и вие искате да го направите, но ви е спирала цената на програмата, подарете си участие в януарското ни издание на стойност 179 лева вместо на регулярната цена от 250 лева.

Това може да се превърне и в хубав подарък за сестра, близка приятелка или член на семейството.


Подарък от SoupMeUp

magi-pashova-supa-soup-me-up

Може би сте видели, че Маги от нашия екип създаде собствен продукт – разтворима супа с грахов протеин, органични зеленчуци и фибри. Супата е в удобни сашета, които да вземете в чантата си и да може да разтворите навсякъде и по всяко време. .Достатъчно е да изсипете съдържанието на сашето в чаша, да залеете с гореща вода и да разбъркате. Супата осигурява ситост и енергия за онези моменти, в които нямате време за пълноценен обяд или дори следобедна закуска, но не искате да посягате към сладки храни и празни калории.

До Коледа може да поръчате вашата кутия SoupMeUp с 10 порции супа от www.soupmeup.bg с 20% отстъпка с код nnd20. А в дните до Коледа може да свалите от тук и празнична книжа с рецепти, изработена от екипа на SoupMeUp.


Подарък от FitBabyHotMama

restorativno-dvijenie-vania-visarionova-vaucher

Тази Коледа може да подарите на себе си или на свой близък индивидуална тренировка/консултация по ресторативно движение с Ваня. Индивидуалната консултация по ресторативно движение включва анализ на тялото и упражнения за работа у дома. Дори и само след 20 минути практика вече се вижда промяна в стойката.

Ресторативното движение е подходящо за всички, които имат болки в гърба и/или кръста, имат диастаза, имат гръбначно изкривяване и др. Помислете за ваши близки, които прекарват много време на стол и имат подобни проблеми. Не е ли това перфектният подарък за тях. Може да поръчате подаръчен ваучер за тренировка с Ваня на стойност 50 лева вместо 60 лева като изпратите мейл на vanya@fitbabyhotmama.com.


Подарък от SoGood

so-good-podpravki

Невероятните миксове от подправки на шеф Деси Славчева са изключителен подарък за ценителите на добрата храна. Те позовляват дори на неопитните в кухнята да превърнат обикновени ястия в истински гастрономически преживявания. Подправките са кокетни малки бурканчета, носят закачливи имена, а сетовете от няколко микса се предлагат в стилни подаръчни кутии.

Може да поръчате подправките оттук и да добавите код mamasum в секцията за коментари, за да получите 20% отстъпка от цената.


Подарък от HealthyYou

healthy-you-difuzer-eterichni-masla

Ако сте слушали подкаста ни за етеричните масла , със сигурност знаете какви са ползите от една качествена аромалампа, която да дифузира подходящи масла в дома ни през зимния сезон. Красивите аромалампи на Healthy You са не само полезен, но и много стилен подарък, който ще внесе уют във всеки дом. Само до Кoледа може да си изберете лампа с 10% отстъпка, ако използвате код mamasum.


Подарък от RealFood

Real Food 
Butilki Klean Kanteen

Нашите приятели и партньори от RealFood.bg са познати на много от вас като вносители на висококачественото рибено масло Росита на хидролизираня колаген GreatLakes. От скоро в сайта им се предлагат и стилните бутилки, термоси и термочаши с марката КleanKanteen, които майките харесват и препоръчват! До Коледа може да закупите продукти от магазина с 15% намаление с код mamasum.


Подарък от Cook&Home

cook-and-home-tigan

И още един подарък за любителите на добрата храна и готвенето у дома! Както знаете здравословното готвене включва не само подбор на полезни и качествени продукти, но и на безопасни съдове. Маги има подробно видео по темата как да си изберем такива съдове, което може да видите тук, а догодина ви обещаваме и подкаст, в който да си говорим за избора на подходящи съдове.

Нашите партньори от Cook&Home изключително държат на безопасността и качеството, заради което предлагат само съдове на европейски производители, които на свой ред са и по-скъпи. Ако искате да (си) подарите качествен съд за готвене, може да поръчате от техния сайт с код cook15 за 15% отстъпка. Кодът важи за продукта, които не са част от друга промоция в момента.


Подарък от Coloriten

Ако търсите по-нетрадиционен подарък, това предложение за вас! Чували ли сте за консултациите за Цветови анализ и Личен стил? Ако не сте, изслушайте подкаста ни с личния ситилист Руми Пенева, автор на книгата „Личният стил. Как облеклото променя“. Руми учи жените как да подбират дрехите с най-подхождащите стил и цветове, така че да изпъкват самите те, а не дрехата. Консултацията по цвят и стил може да ви покаже колко различни може да изглеждате, ако само промените една дреха и да ви накара изцяло да промените гардероба си!

Консултацията цветови анализ и личен стил на Coloriten ви дава възможност да осъществите промяна във визията и да постигнете като резултат усещането, че знаете как да изразявате себе си чрез избора на облекло. Това е пътешествие, което е много повече от работа с визията – то е търсене на повече изразяване, автентичност, лична сила.

До Коледа може да закупите ваучер за цветови анализ и личен стил на обща стойност от 220 лева, което е с 90 лева по-малко, отколкото ако ги закупите поотделно на стандартна цена. Поръчайте тук с код mamasum на сайта на Coloriten.


Надяваме се да сме ви помогнали при избора! Завършваме с един любим цитат и с пожелание за светли и приказни празници:

“Коледа не е просто времето, когато отваряме подаръците си, а времето, когато отваряме сърцата си.”

Джанис Медитър